Wajah Individu Bodoh,Penipu dan Mahu Jahanam Negara Kata Najib…..

https://staticxx.facebook.com/connect/xd_arbiter/r/fTmIQU3LxvB.js?version=42#channel=f220fc5a9857ea8&origin=https%3A%2F%2Fsuarakami11.blogspot.my


Simple logik .

Ia sama ada NAJIB RAZAK BERBOHONG atau MEREKA SEMUA INI BERBOHONG , anda agak mana satu jawapannya ?

Mereka ini majoritinya semua berjawatan besar dalam kerajaan Malaysia dan terkenal dari segi reputasi mereka dalam bidang masing-masing .

Kalau mereka ini semua bodoh , penipu , pemfitnah , penyamun seperti yang didakwa Najib Razak , kenapa insiden pada gambar dibawah berlaku ?




.


























Untuk meringkaskan semua gambar-gambar diatas , saya beri satu sahaja gambar untuk meringkaskan apa yang telah berlaku .


Ada sesiapa nak pertikaikan kesahihan info pada gambar ini , ada bangkangan ?

Kenapa kronologi dan info yang diberi diatas menyatakan sebaliknya iaitu NAJIB RAZAK yang PENYAMUN DAN PENIPU ?

Sampai Majlis Raja-raja Melayu kena masuk campur dan akhirnya tidak dipedulikan sahaja oleh Najib Razak dan kuncu-kuncunya .

Apa telah jadi pada SEMUA RAKYAT MALAYSIA ?

Adakah anda semua telah tolol , bahalol dan percaya pada semua dongengan yang budak darjah satu pun tidak akan percaya ?

Yang BUKAN PENIPU DAN PENYAMUN hanya NAJIB RAZAK DAN KUNCU-KUNCUNYA SAHAJA!

Harap dengan entri ini rakyat Malaysia boleh berlapang dada dan memikirkan apa yang telah berlaku sebenarnya secara rasional dengan akal yang telah Allah beri pada anda semua .

Kenali siapa PENIPU , PENSABOTAJ EKONOMI dan PENYAMUN SEBENAR di Malaysia.

  • 7 Comments:

    1. sams sidek

      Tentang kemasokan ke account seseorang tidak memerlukan tandatangan .ITU yang selalu berlaku.Apabila nak keluar Wang Dari bank,bermacam2 pertanyan.Wang Dari mana.Nak buat APA Dan sebagainya.Pernah kah saudara membuat urusan dengan bank?Bila nak keluar wang dari bank kadang2 dia kata tandatangan silap,kena sign semula.Tak boleh keluar wang.Begitu telitinya pihak bank apabila wang yang hendak di keluarkan.Apabila nak masok, janji ada wang je.Account kemasokan saja di perlukan serta nama .

      Reply

    2. ash

      sanms sidek kalau nak dibandingkat ilmu kau xyah lau nak debat technical time frame yang dekat atas ni . kau x layak nak petikan . mai debat dgn aku dulu . aku bukan umno aku bukan pas aku bukan cakap atas dasar parti aq cakap atas dasar malaysia . benci tegok coment bodoh mcm ni . kau cuba samakan kes kau nak beli gorengpisang kat tepi jalan dengan seorang perdana menteri buat urusan ape ke bangang bona kau ni ….

      Reply

    3. Anonymous

      So siapa yang kaki penipu sebenarnya… hooooiiii semua orang da tahu daaaaa. ta perlu sebut nama, Dia kaki penipu dan apabila orang semua tahu dia menipu,, lepas tu kata orang nak menjahanamkan malaysia.. ini bukan hakl menahanamkan malaysia,, ini hal songlap duit rakyat…. kalau kita lihat muka2yang di kaitkan , kebanyakan itu orang kanan2 UMNO dan pegawai Tinggi kerajaan…

      Reply

    4. Alan

      Patut Print banyak2 & hantar ke seluruh pedalaman Sabah & Sarawak Biar mereka ni sedar siapa pencuri no 1 Negara.

      Reply

    5. Miss Vee

      Kecoh Dah …. Satu Dunia Dah Tahu !!
      >>> KLIK HERE !! <<<

      Reply

    6. Hairi Zainol

      Bila la penyamun, penipu dan pensabotaj ekonomi negara ni nak kena tangkap. Penyokong UMNO mesti ada yang akan jadi gila babi jika perompak nombor 1M ini ditangkap.

      Reply

    7. Miss Vee

      Berita gempar !!
      Rahsia Besar Najib Akhirnya Terbongkar !!
      >>> KLIK HERE !! <<<

      Reply

    https://www.blogger.com/comment-iframe.g?blogID=2611876383038818821&postID=5482217198912907703&blogspotRpcToken=3312689#%7B%22color%22%3A%22rgb(1%2C%201%2C%201)%22%2C%22backgroundColor%22%3A%22rgb(255%2C%20255%2C%20255)%22%2C%22unvisitedLinkColor%22%3A%22rgb(242%2C%2019%2C%2045)%22%2C%22fontFamily%22%3A%22Montserrat%2C%20sans-serif%22%7D

    Advertisements

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s